Wat bieden wij

HVEZ staat voor Hart voor de Zorg. We zijn er voor iedereen die zich bezighoudt met de toekomst van de zorg en de uitdagingen wil aangaan waar de sector voor staat. Digitalisering en implementatie van (zorg)technologie zijn randvoorwaarden voor het oplossen van deze uitdagingen.

Wij begeleiden je bij de complexe processen die komen kijken bij het implementeren van innovaties binnen je organisatie. We helpen met subsidieaanvragen. We zorgen voor educatie, o.a. met masterclasses en workshops. We geven vrijblijvend adviezen. En we ontwikkelen gratis tools die je kunnen helpen bij het invoeren van technologie in de zorg.

Duurzaam verandermanagement

We laten onze experts aansluiten bij de vraag die er binnen jouw organisatie speelt. Samen bepalen we wat er nodig is om het veranderproces in gang te zetten. In overleg kan het zijn dat we een programmamanager van ons inzetten, omdat dit past bij de complexiteit van de vraag. Een andere keer is het een optie om een projectgroep samen te stellen met mensen uit de eigen organisatie. We leggen graag de verschillen tussen deze opties en onze ervaringen over het resultaat aan je uit.

Educatie

De kennis en kunde die we in de praktijk opdoen vertalen wij naar meerdere masterclasses die live of online gevolgd kunnen worden. We geloven in het delen van kennis en werken hierin samen met een team van experts die allemaal weer vanuit hun eigen praktijkervaring kunnen putten om geleerde lessen door te geven.

Handvatten

HVEZ biedt je een toolkit, die je kunt gebruiken bij de duurzame implementatie van digitale zorg. Zo hebben we de Organisatiebloem, een holistisch organisatiemodel dat helpt om het ontwikkelproces naar digitale transformatie in kaart te brengen.

Aan tafel met ons

Ben je bezig met het invoeren van vernieuwingen in je organisatie en loop je ergens tegenaan? Of heb je behoefte om even te sparren? Kom langs om het er geheel vrijblijvend tijdens een wandeling of een kopje koffie over te hebben. Vind je het fijn als we naar jou toe komen? Ook dat doen we graag.