Een organisatie met karakter

Hart voor eigen zorg (HVEZ) helpt zorg- en welzijnsorganisaties bij het toekomstbestendig maken van de zorg. Voor ons staat daarbij de kwaliteit van de zorg van de cliënt en de vitaliteit van de medewerker centraal.

Onze missie

We ondersteunen mensen tot het ontwikkelen van hun volledig potentieel. We verbinden en versterken teams en groepen mensen, opdat zij met elkaar een groter doel kunnen bereiken. We bouwen lerende collectieven op, waar men kennis en kunde ophaalt, deelt, verrijkt en weer verder brengt. We ondersteunen organisaties tot het realiseren van hun doelen en dragen bij aan een vitale en gelukkige bedrijfsorganisatie en cultuur.

We denken mee, en we doen mee. Zo zijn we de ideale realisatiepartner van de organisatie, de medewerkers en cliënten op het gebied van implementatie en transformatie in de zorg en welzijn. We dragen zo bij aan een gezond en gelukkig Nederland.

Onze visie

Samen bouwen we aan een gezondere wereld waarin de zorg gedragen kan worden door professionals, betaalbaar is voor de mensen die het nodig hebben, van goede kwaliteit is en voor iedereen toegankelijk is. Een gezondere wereld waarin preventie de normaal is en samenwerken een logisch gevolg. Een duurzame en bewuste wereld waarin we verbonden zijn en voor elkaar zorgen.

Het vaste HVEZ team

Sanne Kok

Directeur / eigenaar

Sanne is oprichter en drijvende kracht achter het HVEZ gedachtegoed. Met haar passie en drive trekt ze gelijkgestemden aan en verbindt ze een hecht team aan haar missie om de zorg te transformeren. Sanne heeft een achtergrond in de zorg en heeft zich vanuit daar gespecialiseerd in de complexe wereld van het implementeren van zorgtechnologie. Op die manier wil ze de wereld een stukje mooier maken. Want zorg moet voor iedereen toegankelijk zijn en blijven, ook in een veranderende wereld.
Ga naar LinkedIn >>

Sandra Lonnee

Secretarieel medewerker

Sandra is de steun en toeverlaat van het team. Ze is al vanaf het allereerste begin bij HVEZ betrokken. Met haar overzicht, inzicht en organisatorisch talent zorgt ze ervoor dat HVEZ als bedrijf geolied blijft draaien. Alles wat met HR, administratie, secretariaat en projectondersteuning te maken heeft, wordt met een gerust hart aan Sandra toevertrouwd.
Ga naar LinkedIn >>

Arman Güngör

Vormgever

Arman is de man van de vormgeving en is bij alle uitingen van HVEZ betrokken. Van het vormgeven van de nieuwe site, tot en met ondersteunende infographics voor projecten. Hij heeft het zeldzame vermogen om complexe materie om te zetten in heldere begrijpelijk beelden. Ook hij staat al vanaf het begin aan Sannes zijde.
Ga naar LinkedIn >>

Henny Gargoskii

Redacteur

Henny houdt zich op tekstueel gebied bezig met alle uitingen van HVEZ. Ze heeft het tot haar persoonlijke uitdaging gemaakt om de complexe materie die bij zorgtechnologie komt kijken, begrijpelijk te maken voor iedereen. Ze bijt zich er net zo lang in vast, tot ze het heeft omgezet naar fijne leesbare stukken tekst.
Ga naar LinkedIn >>

Brenda van Zeeland

Programmamanager

Brenda is een enthousiaste verbinder. Ze is ontwapenend in de communicatie en gaat graag uitdagingen aan. Ze is deskundige op het gebied van zorg en innovatie en richt zich binnen HVEZ op nieuw business en relatiebeheer. Na 27 jaar zorgmanager geweest te zijn in de gehandicaptenzorg, weet ze als geen ander hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Ze zit vol energie om deze geleerde lessen toe te passen en verder te brengen.
Ga naar LinkedIn >>

Evan Handgraaf

Webdeveloper

Evan zorgt er al vanaf de begintijd voor dat HVEZ ook digitaal goed vertegenwoordigd is. Hij heeft een grote passie voor websites, hij bouwde zijn eerste al op zijn 13e! Alles wat met websites bouwen, onderhouden en hosten te maken heeft is dan ook in zeer goede handen bij hem. Ook kan HVEZ dankzij hem zorgeloos vertrouwen op een soepele mailservice.
Ga naar LinkedIn >>

Het HVEZ Samenwerkingsverband

Naast het vaste team, werken we ook samen met een mooie club zeer ervaren freelancers. Zij hebben allemaal hun eigen expertise en werkgebieden binnen de zorg en innovatie. Binnen ons verband werken we samen en delen we kennis met als doel om een bijdrage te kunnen leveren aan het toekomstbestendig maken van de zorgsector. Hiervoor ondersteunen we organisaties bij uiteenlopende vraagstukken en opdrachten.

Sluit je aan bij het HVEZ Samenwerkingsverband

Word je enthousiast van HVEZ en wil je je bij ons aansluiten? Neem contact met ons op, we maken graag kennis met je. Samen staan we sterker en kunnen we het verschil maken!