HVEZ zoekt collega's!

HVEZ groeit hard en we kunnen daarom wel wat extra menskracht gebruiken. Per direct zijn we op zoek naar een enthousiaste junior secretarieel medewerker.

HVEZ presenteert
Open Podium!

Vrijdag 16 september: Open Podium!
HVEZ organiseert ‘Open Podium’, een serie van bijeenkomsten om mensen informeel te verbinden, geleerde lessen op te halen en uit te wisselen hoe we de zorg beter kunnen ondersteunen bij de uitdagingen van deze tijd. Het karakter van de bijeenkomsten is interactief. Dus iedereen mag zijn of haar verhaal delen. Daarnaast zorgen wij ook voor een spreker en een inhoudelijk thema. Dit keer  vertelt Sanne Kok (HVEZ) over de Organisatiebloem. Dicky van Hamersveld en Maarten Jurriaanse komen deze middag ook vertellen over het Patiënt Journey Lab.

Zoveel wensen om de zorg te verbeteren,

Maar hoe betalen we dat?

Een logische vraag uiteraard, mooie ideeën, maar de budgetten zijn gereserveerd voor de zorg. Om toch het mooie resultaat te krijgen kun je een subsidie aanvraag doen: Een samenvatting van de verschillende subsidie vormen die helpend kunnen zijn en bijbehorende link als handige samenvatting.

Extra budget subsidie Implementatie- en opschalingscoach
start 22 augustus

Op maandag 22 augustus start de achtste ronde van de subsidieregeling Implementatie- en opschalingscoaching. Met deze regeling kun je externe coaching aanvragen voor een implementatie- of opschalingsvraagstuk, waarbij passende zorg centraal staat.

Wie mag subsidie voor implementatie- en opschalingscoaching aanvragen?

De subsidieregeling is er voor aanbieders van zorg, gemeenten en gemeentelijke gezondheidsdiensten (GGD’en) en ontwikkelaars van een zorginnovatie in samenwerking met één van eerder genoemde partijen.

Via de regeling kan tot en met maandag 19 september 14.00 uur subsidie worden aangevraagd voor een coachingstraject van maximaal vier maanden, tot een bedrag van 5.000 euro. 

Vraag de subsidie op tijd aan

Bij de eerdere ronde bleek de subsidieregeling van Zorg voor innoveren erg populair en het beschikbare budget was snel uitgeput. Zorg voor innoveren adviseert dan ook om niet te lang te wachten en je aanvraag nu vast voor te bereiden. Er wordt gewerkt via het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Hoe eerder je indient, hoe groter de kans dat er voor jouw aanvraag nog budget beschikbaar is. 

Coachingstraject bij HVEZ

Bij HVEZ hebben we jaren ervaring met het coachen bij implementatie- en opschalingsvraagstukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vraagstukken als ‘Hoe krijg ik medewerkers en cliënten mee?’ of ‘Hoe kan ik een zorginnovatie structureel bekostigen?’.

We kunnen met een frisse blik naar je organisatie kijken en doorzien waar de knelpunten liggen bij het implementeren of opschalen. Ook kunnen we je helpen bij regionale samenwerkingen, bij het opstellen van een visie bij de inzet van e-Health of bij de technische uitdagingen. 

Begin met je aanvraag

We zijn er voor je voor coaching, maar ook in het voortraject bij het scherpstellen van je vraagstuk en de daadwerkelijke subsidieaanvraag, begeleiden we je. Neem vrijblijvend contact met ons op.